На 24 октомври в САЩ излиза първата книга на Бритни Спиърс

...
На 24 октомври в САЩ излиза първата книга на Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Бритни Спиърс за аборта: Джъстин беше сигурен, че не иска да бъде баща


На 24 октомври в САЩ излиза първата книга на Бритни Спиърс - автобиографията " Жената в мен ". В записките си певицата признава, че е била бременна от Джъстин Тимбърлейк, който обаче не е желал детето.

Певицата освен почиства всички предубеждения, само че и най-сетне си връща повествователния надзор върху живота си. Книгата съдържа голям брой избухливи разкрития. Списание People разгласява детайлности, които насочват вниманието към някогашния ѝ Джъстин Тимбърлейк. Защото в автобиографията си някогашната поп икона разказва значим миг от живота си, когато е била на 19 години. По време на връзката си с артиста Бритни Спиърс ненадейно забременява.

" Толкова доста обичах Джъстин. Винаги съм очаквала, че един ден ще създадем семейство. Просто това можеше да стане доста по-рано, в сравнение с чаках ", написа Бритни Спиърс в фрагмент от записките си. Бременността е била " изненада, само че не и покруса " за нея. Въпреки това, поради Джъстин тя е решила да направи аборт, който разказва като едно от " най-болезнените прекарвания в живота ми ".



Според автобиографията Джъстин не е желал да има дете. " Джъстин очевидно не беше благополучен от бременността. Той сподели, че не сме подготвени за бебе в живота си и че сме прекомерно млади ". В резултат на това тя прави аборт. Но също по този начин акцентира, че в случай че решението можеше да е единствено нейно, в никакъв случай не би го направила. " Но Джъстин беше толкоз сигурен, че не желае да бъде татко ". Джъстин Тимбърлейк е отказал коментар, когато е бил потърсен от People.

Бритни и Джъстин бяха една от най-харесваните двойки началото на 2000-те години, като връзката им продължи към четири години, преди ненадейно да разгласят раздялата. Предполагаемата причина е невярност от страна на Спиърс, за което певицата загатна няколко пъти, с което подхрани характерен роман, от който пострада най-много репутацията на Бритни. По това време почитателите демонстрираха взаимност към Тимбърлейк. Едва през февруари 2021 година Джъстин най-сетне се извини в Инстаграм за тогавашното си държание.

Мемоарите излизат близо две години откакто Спиърс беше освободена от наложеното ѝ от съда настойничество, което беше в действие в продължение на 13 години. Според прессъобщение от Gallery Books записките на певицата " осветляват трайната мощ на музиката и любовта - и значимостта на това една жена да опише личната си история, при личните си условия ". 

 

Още 4 мемоарни книги, които четем тази есен

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР